Webshop

webshop tommyz kadomakers

Online verkopen met je eigen webshop

Gespecialiseerd in WooCommerce en Shopify

WooCommerce

Is flexibiliteit en onbeperkte mogelijkheden waar je naar op zoek bent voor je online winkel? WooCommerce, een webshop plugin voor WordPress, ’s werelds meest gebruikte CMS (Content Management System), is de ideale basis voor je nieuwe webwinkel. Met meer dan 15 jaar ervaring ontwerpt en bouwt TommyZ een compleet nieuwe webwinkel op maat of integreert het een nieuwe webshop in je huidige (of nieuwe) WordPress website. Klanten laten betalen met iDeal, Apple Pay of Credit Cards? Of pakketten versturen via PostNL en DHL? Ook dat is geen probleem met WooCommerce.

Shopify

Wil je snel en eenvoudig een nieuwe webwinkel in de lucht hebben en deze makkelijk kunnen onderhouden? Dan is Shopify de juiste keuze om mee aan de slag te gaan. Dit alles-in-1 pakket is specifiek bedoeld voor het opzetten en beheren van je eigen webshop en biedt alles wat je wenst met betrekking tot betalingsmogelijkheden en voorraadbeheer. TommyZ is gespecialiseerd in Shopify en ontwerpt jouw nieuwe webwinkel geheel in je eigen stijl en richt deze helemaal in naar je eigen voorkeuren. De geautomatiseerde marketing mogelijkheden maakt het bereiken van je klanten eenvoudiger dan ooit.

webshop tommyz kadomakers
webshop tommyz vivory
Maatwerk tot in detail

Met je eigen webwinkel wil je graag onderscheidend zijn. Daarom ontwerpt TommyZ je gehele webwinkel in de stijl en wensen die jij voor ogen hebt, aangevuld met onze creatieve ideeën en oplossingen. Je webshop is altijd eenvoudig aanpasbaar en te onderhouden, waardoor je altijd kan blijven focussen op het bereiken van je doelen. Een nieuwe webshop bouwt TommyZ al vanaf €999.

Ruimte om te groeien

Begin je net met je nieuwe winkel of ben je inmiddels al een grote speler in e-tail? TommyZ heeft ruime ervaring met zowel jonge ondernemingen die graag willen groeien als met grote, ervaren (online) winkels die willen uitbreiden of hun webwinkel willen optimaliseren. Bekijk ons portfolio of neem vrijblijvend contact op met TommyZ om de mogelijkheden te bespreken.

Wat wil je nog meer?

Naast een nieuwe webshop biedt TommyZ uiteraard ook nog andere services aan. Benieuwd naar wat wij nog meer kunnen?

Jouw nieuwe webshop

Tijd om te verkopen?
Ga voor een nieuwe webshop!